Kristallin uusin artisti on Voice of Finlandista tuttu Etni Khan

Etni on vahvaääninen ja sielukas artisti, jonka musiikissa yhdistyy soulin ja r’n’b:n pehmeät saundit ja iskevä rytmiikka. Juurevuus, aitous, rehellisyys, suoruus sekä inhimillinen puutteellisuus ovat kaikki osa Etnin musiikkia ja ne nousevat vahvasti esiin myös hänen esityksissään.

Laulajana hänellä on taito nostaa esille tunnetustakin pop kappaleesta jotain syvempää merkitystä. Etni oli mukana vuoden 2020 Voice of Finlandissa Redraman joukkueessa, jossa hänen kilpataival jatkui aina finaaleihin asti.

”Rakastan lauluja, joissa joko lauletaan suoraan Jumalasta sekä lauluja, joita voi tulkita niin, että ne kertovat Jumalasta. Afro-gospelissa yhdistyy mahtava tapa ilmaista Jumalaa. Laulan, koska haluan jakaa iloa ja luoda uskoa muillekin.”

Etnin juuret ovat Intiasta, hän on kasvanut suomalaiseksi, tuntee omaavansa vahvan temperamentin, ja laulaessaan kokee juurevaa soulia sisällään. Hän on ylpeä siitä, että hänessä on ripaus sitä sun tätä. Omassa musiikissaan Etni ottaa vaikutteita monista tyylilajeista ja yhdistelee niitä mielensä ja tunteidensa mukaan. Jokaisen laulun takana on aina tarina.

Esiintymiset kirkoissa ja seurakunnissa voidaan muokata tilaajan toiveiden mukaiseksi tapahtuman luonteesta riippuen. Esiintyminen voi painottua joko musiikkiin tai sitten keskusteluun/puheeseen hengellisestä kasvusta ja elämän iloista ja kivuista (hengellisyys, usko, erilaisuus, elämäntarina, adoptio, monikulttuurisuus, suvaitsevaisuus, ihmissuhteet, vanhemmuus, artistius).

Etni Khan voi esiintyä yhtyeen kanssa, duona tai triona. Konserteissa on mukana Etnin lyhyitä puheenvuoroja kappaleista ja uskosta.

Etni Khan tekee myös joulukonsertteja joulukuussa 2022, jossa mukana perinteisiä suomalaisia joululauluja, sekä gospel-henkisiä englanninkielisiä joululauluja.

LUE LISÄÄ ARTISTISIVULTA.

Keikkamyynti:
Johanna Vauto
johanna@ohjelmatoimistokristalli.fi
+358 45 114 6919