ETNI KHAN

Etni on vahvaääninen ja sielukas artisti, jonka musiikissa yhdistyy soulin ja r’n’b:n pehmeät saundit ja iskevä rytmiikka.

Etni Khan

Etni on vahvaääninen ja sielukas artisti, jonka musiikissa yhdistyy soulin ja r’n’b:n pehmeät saundit ja iskevä rytmiikka. Juurevuus, aitous, rehellisyys, suoruus sekä inhimillinen puutteellisuus ovat kaikki osa Etnin musiikkia ja ne nousevat vahvasti esiin myös hänen esityksissään. Laulajana hänellä on taito nostaa esille tunnetustakin pop kappaleesta jotain syvempää merkitystä. Etni oli mukana vuoden 2020 Voice of Finlandissa Redraman joukkueessa, jossa hänen kilpataival jatkui aina finaaleihin asti.

Etnin juuret ovat Intiassa, josta hänen isänsä on kotoisin, että synnyinmaassaan Pakistanissa.. Etni tuntee omaavansa vahvan temperamentin, ja laulaessaan kokee juurevaa soulia sisällään. Hän on ylpeä siitä, että hänessä on ripaus sitä sun tätä. Omassa musiikissaan Etni ottaa vaikutteita monista tyylilajeista ja yhdistelee niitä mielensä ja tunteidensa mukaan. Jokaisen laulun takana on aina tarina.   

Keikkamyynti:
Johanna Vauto
johanna@ohjelmatoimistokristalli.fi
+358 45 114 6919

Etni Khan:

 ”Rakastan lauluja, joissa joko lauletaan suoraan Jumalasta sekä lauluja, joita voi tulkita niin, että ne kertovat Jumalasta. Afro-gospelissa yhdistyy mahtava tapa ilmaista Jumalaa. Laulan, koska haluan jakaa iloa ja luoda uskoa muillekin.”

KEIKAT

ETNI KHAN

24.8. Tampere

Glow -festival, Nokia Arena

Osta liput täältä!

ETNI KHAN

24.8. Tampere

Glow -festival, Nokia Arena

Osta liput täältä!