IDA ELINA

Ida Elina

Ida Elinalta ilmestyi keväällä 2022 kirja, joka on kertomus kanteleen uudesta noususta 2000-luvulla. Kirjan keskiössä on modernin popkantelettaren tarina ja se, miten syntyi ilmiö Ida Elina. Syksyllä 2022 Ida Elina teki 10v- juhlakiertueen ja julkaisi uusimman albuminsa. 

Popkanteletar on saanut työstään tunnustuksina Evento Awards Vuoden Esiintyjä -palkinnon, Vuoden Kantele -tunnustuksen, radioiden Vuoden Joululevy -palkinnon, sekä lisäksi hän on voittanut 1. kansainvälisten kantelekilpailujen ammattilaissarjan. Tuoreimpana tunnustuksena Ida Elina on TOYP Suomi Vuoden Nuori Menestyjä 2021 -yleisöäänestyksen voittaja.

 

Keikkamyynti:
Niilo Muje
niilo@ohjelmatoimistokristalli.fi
+358 50 531 4190

Ida Elina on yli kymmenen vuotta kestäneen taiteilijauransa aikana esiintynyt Suomen presidenttipari Sauli Niinistölle ja Jenni Haukiolle, presidentti Tarja Haloselle ja tohtori Pentti Arajärvelle, sekä presidentti Martti Ahtisaarelle, yritysjohtajille, poliittisille vaikuttajille sekä diplomaateille useissa eri maissa.

Vuosiin on mahtunut esiintymisiä myös ulkomailla mm. Pekingissä, Shanghaissa ja Hong Kongissa Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi, Beijing Arts 2020 Festivaaleilla, Shanghai International Indie Music Season 2020- ja Music by Design Shanghai -tapahtumissa. Lisäksi laulaja on tehnyt konserttikiertueet Yhdysvalloissa, Saksassa ja Japanissa, sekä konsertoinut ahkerasti Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomalaiselle yleisölle Ida Elina on tullut tutuksi lukuisten tv-esiintymisensä lisäksi erityisesti Linnan Jatkoilta ja Linnan Juhlista.

 

KEIKAT

IDA ELINA

 

7.6. Seinäjoki

Vapaakirkon kesäjuhlat

Seinäjoki Areena

2.7. Helsinki

24.8. Tampere

Glow -festival, Nokia Arena

Osta liput täältä!

5.11. Ylikiiminki

IDA ELINA

 

7.6. Seinäjoki

Vapaakirkon kesäjuhlat

Seinäjoki Areena

2.7. Helsinki

24.8. Tampere

Glow -festival, Nokia Arena

Osta liput täältä!

5.11. Ylikiiminki