EXIT

Exitin laulut ovat kulkeneet yleisönsä mukana jo yli 30 vuoden ajan ylittäen sukupolvien rajat

Exit

Exitin kautta aikojen parhaat laulut ja tarinat kuullaan 16.5., kun Kautta aikojen -nimeä kantavassa livestream-konsertissa myös yleisöllä on mahdollisuus vaikuttaa konsertin sisältöön esittämällä ennakkoon laulutoivomuksiaan. Muutama henkilö yleisöstä pääsee myös kertomaan johonkin Exitin lauluun liittyvän tarinansa suorassa lähetyksessä videon tai kuvien välityksellä. Konsertissa päästään  kurkistamaan kulissien taakse sekä Exitin nykyisten, että myös joidenkin entisten jäsenten haastattelujen kautta. Tarinoita on keräämässä Radio Dein aamujuontaja Mikael Juntunen.

Exit-yhtyeen jäsenet ovat Pekka Simojoki (laulu), Matti Puttonen (laulu ja koskettimet), Timo Luoto (rummut), Jari Levy (laulu ja koskettimet), Make Perttilä (laulu ja kitara), Jarkko Jouppi (kitara) ja Timo Jouppi (basso).

Pekka Simojoki kommentoi tulevaa livestream-konserttia:

”Kautta aikojen livestream-konsertista halusimme tehdä vähän erilaisen. Yritämme sukeltaa syvemmälle kuin yleensä. Uskon, että siitä tulee mielenkiintoinen ja koskettava juttu -ja tietenkin hauska myös. Uskon, että tämä on parasta, mitä voimme antaa ennen kuin päästään taas tien päälle! Kannattaa tulla mukaan! ”

KEIKKAKALENTERI