TOIMITUSJOHTAJA

Johanna Vauto

 

Suunnittelen tulevia projekteja ja laitan niitä käytäntöön, tuotan kiertueita ja konsertteja, kuten Revive Conference ja Glow Festival. Haen eri tuotantoihin yhteistyötahoja, teen tiedotusta ja katson asioita ison vision kautta. Lisäksi teen keikkamyyntiä. Nautin kehittää ja innovoida. Se saa minut inspiroitumaan päivästä toiseen.

Yhteystiedot:
Johanna Vauto
+358 45 114 6919
johanna@ohjelmatoimistokristalli.fi

KEIKKAMYYNTI

Jaakko Järvensivu

Olen muusikko ja rumpali. Voit kysellä minulta seuraavien artistien keikkoja: Immanuel, Eve & Ossi, Roni Samuel, Pekka Laukkarinen, ja Vanamo. Olen toiminut musiikin parissa monella eri sektorilla jo nuoresta asti ja on ollut hienoa päästä laajentamaan osaamista ohjelmamyynnin parissa. Olen valmistunut musamanageriksi 2023.

Yhteystiedot:
Jaakko Järvensivu
+358 46 810 4069
jaakko@ohjelmatoimistokristalli.fi

KEIKKAMYYNTI

Niilo Muje

Ensimmäisen kerran pääsin Kristallin kanssa tekemisiin, kun olin NNS:n rumpalina ja Kristallista tuli keikkamyyjämme. Yhteistyö sujui erittäin mallikkaasti ja lopulta päädyin itsekin keikkamyyjäksi. Olen valmistunut musiikkipedagogiksi ja keikkailen edelleen aktiivisesti rumpalina.

Minun kauttani voit tilata Ida Elinan, Olli Heleniuksen tai Tommi Kaleniuksen. Laita viestiä tai soita, niin järkätään yhdessä mukava ja mieleenpainuva tapahtuma!.

Yhteystiedot:
Niilo Muje
+358 50 531 4190
niilo@ohjelmatoimistokristalli.fi

MYYNTI JA TUOTANTO

Saara-Maria Niemispelto

Olen tällä hetkellä tekemässä suurella sydämellä Glow Festivalia ja Revive Conferencea. Teen Kristallissa myös myyntitöitä, sekä organisoin monenlaista tapahtumien tuotannossa.

Olen itse ollut musiikin parissa tekemisissä läpi elämäni. Pianonsoiton ja laulamisen lisäksi työpöydälläni on paljon omaa musiikkituotantoa odottamassa työstämistä.

On todella mahtavaa päästä mukaan Kristalliseen tiimiin!

Yhteystiedot:
Saara-Maria Niemispelto
+358 40 350 7040
saara-maria@ohjelmatoimistokristalli.fi

KIERTUEMANAGERI

Minna Kastikainen

Toimin Kristallissa kiertuemanagerina kiertueilla ja isoissa tapahtumissa ja konserteissa.

Parasta työssä on ihmiset. Nautin siitä, kun ihmiset tulevat konsertteihin ja niistä pikku hetkistä, kun vaihdetaan muutama sana ihmisten kanssa ovella. Miten onnekas olen, että saan tehdä töitä musiikin kanssa.

Kauttani voit tilata Masa Puttonen & The Brothersin keikalle.

Yhteystiedot:
Minna Kastikainen
+358 45 151 5253
minna@ohjelmatoimistokristalli.fi

TUOTANTO

Tapio Koivuniemi

Teen töitä teknikkona ja opiskelen musiikkimanageriksi. Kristallissa teen artistien sopimuksia sekä tuotantoa. Ja kun Kristallissa tehdään kiertueita, olen näissäkin projekteissa mukana tuotannossa monella eri osa-alueella.

Yhteystiedot:
Tapio Koivuniemi
+358 46 810 4843
tapio@ohjelmatoimistokristalli.fi

TALOUSHALLINTO

Mira Rönkä

Kristallissa työnkuvaani kuuluu palkkalaskelmien, budjettien ja laskutuksen hoito.

Tykkään työskennellä numeroiden parissa, ja lisäksi myös harrastuksiin kuuluu numeroita, esim. sudokut. Musiikki ja livekeikat ovat lähellä sydäntäni ja olen iloinen, kun saan talousosaamiseni kautta olla Kristalli-tiimissä mukana tekemässä konsertteja ja tapahtumia.

Yhteystiedot:
Mira Rönkä
+358 44 998 0280
mira@ohjelmatoimistokristalli.fi

VIESTINTÄHARJOITTELIJA

Ellinoora Nkwentie

– Olen viestinnän opiskelija. Minulle tärkeää on aidot kohtaamiset ihmisten kanssa. Rakastan kuunnella muiden tarinoita ja oppia niiden kautta elämästä. Haluan olla osaltani kehittämässä kunnioittavaa ja sujuvaa viestintäkulttuuria, jossa jokainen saa kokea olevansa arvokas.

Kristallissa olen mukana Glow Festivalin ja Revive Conference -tapahtuman järjestämisessä, joissa teen tiedottamista, suunnittelen ja osin toteutan sosiaalisen median päivitykisä, sekä toimin median kontaktihenkilönä.

Yhteystiedot:
Ellinoora Nkwentie
ellinoora@ohjelmatoimistokristalli.fi

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoitteemme ovat:

Operaattori:
Apix Messaging Oy (003723327487)

Verkkolaskuosoite:
003720540901

OVT-tunnus:
003720540901

Huomioittehan, että mikäli käytössänne on jokin seuraavista operaattoreista verkkolaskun lähettämiseen: Danske Bank Oyj, Handelsbanken, Paikallisosuuspankit tai Säästöpankit, tulee teidän käyttää Apixin verkkolaskuosoitteenamme seuraavaa osoitetta: verkkolaskuosoite: 003723327487 ja operaattoritunnus: DABAFIHH.