TOIMITUSJOHTAJA

Johanna Vauto

 

Suunnittelen tulevia projekteja ja laitan niitä käytäntöön, tuotan isoja kiertueita ja konsertteja, haen yhteistyökuvioita, teen tiedotusta ja katson asioita ison vision kautta. Lisäksi teen keikkamyyntiä. Nautin kehittää ja innovoida. Se saa minut inspiroitumaan päivästä toiseen.

Yhteystiedot:
Johanna Vauto
+358 45 114 6919
johanna@ohjelmatoimistokristalli.fi

KEIKKAMYYNTI

Jaakko Järvensivu

Olen muusikko ja rumpalina mm. kls. yhtyeessä. Voit kysellä minulta seuraavien artistien keikkoja: Immanuel, Eve & Ossi, Roni Samuel, kls., Pekka Laukkarinen, NNS ja Vanamo. Olen toiminut musiikin parissa monella eri sektorilla jo nuoresta asti ja hienoa päästä laajentamaan osaamista ohjelmamyynnin parissa. Opiskelen tällä hetkellä musamanageriksi ja teen Kristallia opintojen ohella.

Yhteystiedot:
Jaakko Järvensivu
+358 46 810 4069
jaakko@ohjelmatoimistokristalli.fi

KIERTUEMANAGERI, HALLINTO

Minna Kastikainen

Työnkuvaani kuuluu laskujen maksamista ja lähettämistä, monenlaisia hallinnollisia töitä, palkkalaskennan tekoa sekä isoissa konserteissa ja kiertueissa toimin kiertuemanagerina.

Parasta työssä on ihmiset. Nautin siitä, kun ihmiset tulevat konsertteihin ja niistä pikku hetkistä, kun vaihdetaan muutama sana ihmisten kanssa ovella. Miten onnekas olen, että saan tehdä töitä musiikin kanssa.

Yhteystiedot:
Minna Kastikainen
+358 45 151 5253
minna@ohjelmatoimistokristalli.fi

TUOTANTO

Patrik Laaksonen

Hoidan artistien sopimuksia ja autan tuotannoissa tehden tiedotusta ja hoitaen budjetteja.

Opiskelen viimeistä vuotta kulttuurituotantoa Humakissa ja Kristallin kautta olen heti päässyt kiinni oman alan töihin. Koen olevani oikealla alalla. Olen harrastanut itsekin soittamista yhtyeissä. Hienoa saada tehdä unelmaani Kristallissa.

Yhteystiedot:
Patrik Laaksonen
+358 44 076 7440
patrik@ohjelmatoimistokristalli.fi

TIEDOTTAJA

Liisamaija Rantanen

Toimin Kristallilla tiedottajana projektiluontoisesti ja tällä hetkellä olen mukana tekemässä Exit 35v -kiertueen viestintää.

Olen juuri valmistunut suomen kielen ja viestinnän opinnoista, ja olen tosi innoissani, kun saan tehdä oman alan töitä musiikin parissa.

Yhteystiedot:
Liisamaija Rantanen
liisamaija@ohjelmatoimistokristalli.fi

TUOTANTO

Tapio Koivuniemi

Opiskelen musiikkimanageriksi ja teen tuotantoa Kristallille Ida Elinan 10v -juhlakiertueen tiimoilta.

Yhteystiedot:
Tapio Koivuniemi
tapio@ohjelmatoimistokristalli.fi