Arto Myllärinen

Arto Myllärinen on mm. Kirkon kulttuuripalkinnolla palkittu teatteriohjaaja, näyttelijä, käsikirjoittaja ja kouluttaja

Arto Myllärinen

Arto Myllärinen on mm. Kirkon kulttuuripalkinnolla palkittu teatteriohjaaja, näyttelijä, käsikirjoittaja ja kouluttaja, joka on ohjannut ja kirjoittanut suuren määrän kirkkoteatteria ja seurakuntien juhlanäytelmiä. Hän sai Kirkon kulttuuripalkinnon 2016 yhdessä Jouni Laineen kanssa ansioistaan kirkkodraaman hyväksi.

Arto Myllärinen tekee tällä hetkellä Hämeenlinnan seurakuntaan Nojatuoli -nimistä talk-showta. Lisäksi työn alla on yksi päärooleista Tuplakupla-farssissa, lisäksi tekeillä on useampia käsikirjoituksia.

Arto Myllärinen:

”Mikä siunaus elämässäni ovat ne yli parisataa projektia, joita olen saanut tehdä lukuisten kollegoiden kanssa Suomessa ja ulkomailla”

NÄYTELMÄT

Soikaa kellot rakkaudelle

Toivo Kuulan elämästä kertova tarina intohimon ja rakkauden näkökulmasta. Toivo Kuulana loistaa Arto Myllärinen. Toivon muusan Alman roolissa nähdään Reetta Hulmi. Pianossa Toivo Kuulan teoksia tulkitsee säveltäjä, kapellimestari Sampsa Ertamo. Esityksen kesto 50 min.

Rakkauden reissumies

Arto Myllärisen ja Reetta Hulmin yhdessä rakentama esitys, jossat Seitsemän erilaisen mieskuvan kautta kosketetaan ihmisen syvimpiä tuntoja. Lavalla nähdään kohtauksia Seitsemän veljeksen Juhanista rakkaudessa ja armossa grillattuun kulkijaan asti – naisen välttämätöntä mukana oloa unohtamatta. Syvällisyys ja huumori, elämän monimuotoiset värit, kulkevat esityksessä käsi kädessä avaten kanavia itkun ja naurun puhdistavalle mahdollisuudelle. Esityksen pituus 50 minuuttia.

Rakastat sie vielä?

Anna-Mari Kaskisen alkuperäistekstin pohjalta tehty näytelmä, jonka ovat Etelä-Karjalan murteelle muuttaneet Tiia Sillanpää ja Arto Myllärinen. Esitys pureutuu parisuhteen kiemuroihin pitkäkestoisessa avioliitossa. Rooleissa Eija Vilpas ja Arto Myllärinen. Esityksen pituus noin yksi tunti.