Visiot kasvavat

Koronavuosien jälkeen on jotenkin epätodellinenkin olo välillä, että todella saa taas tehdä unelmatyötään. Olin itsekin vaatekaupassa töissä vuoden, jotta sain elantoa. Tiukilla mentiin ja kovia oli ajat. Mutta niin vain sinnikkyydellä, ystävien avulla, monien viisaiden ihmisten järkevillä neuvoilla ja konkreettisilla teoilla selvittiin. Koin myös johdatusta monessa kohtaa. Ja kyllä se niin on, että elämässä oppii haasteiden kautta ja olen kiitollinen kaikesta siitä, mitä nämäkin vuodet opettivat itsestäni ja yrittäjänä toimimisesta. Mutta kutsu tehdä tätä työtä ei hävinnyt mihinkään. Oikeastaan päin vastoin. Uusia suunnitelmia ja visioita on ja matka jatkuu.

Matka jatkuu ehkä isoimmilla visioilla ja tavoitteilla, mitä olisin muutama vuosi sitten edes uskaltanut haaveilla. Aika näyttää, mitkä niistä toteutuvat tai miten ne muuttavat muotoaan. Yksi suurimmista uusista jutuista on nuorten aikuisten Revive Conference -tapahtuma. Tämä 1,5 vuoden matka tämän projektin kimpussa on ollut monenlaisia vaiheita sisältävä matka yhden miehen 20 vuoden takaisesta unelmasta ja siitä, miten tyhjästä on lähdetty rakentamaan uutta tapahtumaa 18 – 35 vuotiaille. Tälle kohderyhmälle emme ole tapahtumaa tuottaneetkaan ennen. Alunperin varasimme laivan, mutta maailmantilanteiden ja monien mutkin takia laiva ei nyt onnistu, mutta olemme tekemässä tapahtuman Helsinkiin Korjaamolle 27.10.2023. Tästä lisää pian maaliskuussa, kun julkaisemme tapahtuman ohjelman ja liput laitetaan myyntiin.

Jotenkin tämän vuoden alusta on noussut haaveisiin uusi näkökulma eli kansainvälistyminen. Tämän äärellä tällä hetkellä on innostava, mutta nöyrä mieli. Joskus unelmat syntynyt ja lähtevät, joskus niiden aika ei ole vielä. Mottoni on ”Hiljaa kuulee” ja nimenomaan tämäkin haave on noussut hiljaisina hetkinä ja pieniä avauksia tähän suuntaan onkin. Mielenkiinnolla katson, mitä elämä tuo tämän suhteen.

Tällä hetkellä on työn alla on myös Elina Salmisen ja Even & Ossin Sinuun minä turvaan -kiertue ja Exitin kevätkiertue 2023. Näiden lisäksi työstämme monia kiertueita ja tapahtumia, joista julkaisemme lisätietoa heti, kun ollaan siinä kohtaa. Aivan huikeita ovat monien projektin alut ja miten jostain tyhjästä nousee idea ja palaset alkavat loksahtaa ja mennä eteenpäin. Se on aina koskettavaa ja inspiroivaa olla tekemässä näitä kiertueita. Ja olen sanonut muutamankin kerran, että sitten kun ollaan siinä kohtaa, että jonkun kiertueen ensimmäinen konsertti alkaa ja ihmiset astelevat sisälle ja on se jännittynyt ja odottava ilmapiiri, niin siinä kohtaa usein tulee liikutuksen kyynel silmiin ja muistaa miksi jaksaa ahkeroida koneen äärellä joskus vuoden tai jopa kaksi ennen kun h-hetki koittaa.

Aloin vuoden alusta opiskelemaan MCID:n Coachingtaitovalmennusta. Tämä vuoden matka antaa varmasti uusia eväitä johtaa ja viedä projekteja eteenpäin.

Tällaisin ajatuksin keväällä 2023,

Johanna Vauto