Tommi Kalenius julkaisi uuden singlen En haluu olla vahva

Käy kuuntelemassa koskettava laulu Spotifyssa!

Jo 20 vuotta omaa musiikkia esittäneen ja levyttäneen Kaleniuksen motto kuuluu ”Lauluissa soi koko elämä” – ja sen osoittaa myös uusi single. Kappaleessa tartutaan pelkäämättömästi syviin, henkilökohtaisiin kerroksiin, jotka samaistuttavuudessaan liikuttavat kuulijoiden tunteita.

”Ajatus vahvuudesta on puhutellut minua niin omassa elämässäni kuin ajatellessani ympäröivää maailmaa. Se ei ole kovuutta, vaan enemmin kyvykkyyttä tunnustaa oma haavoittuvuutensa. Sillä on juurensa heikkoudessa ja juuri sen sopusoinnun löytyminen on kai ihmisyyden syvintä ydintä”, Kalenius kertoo.

Uudella singlellään Kalenius palaa lähemmäksi tunnettujen radiohittiensä (Vieläkö rakkaus kantaa, Me ollaan, Gloria) soundia. Kappaleen työryhmässä on yhteistyökumppaneita ja ystäviä uran eri vaiheilta, kuten Petri Kuusela (Lanai), Ilkka Wirtanen (Vilma Alina, Ilon, Reckless Love), Ville Riippa (Juha Tapio, Husky Rescue), Antti Vuori sekä Pekka Eronen.

”Olen jollain tapaa löytämässä musiikillista ilmaisuani uudelleen, ja se on tietysti ollut ja on jatkuvaa etsimistä. Tämä kappale tarvitsi ympärilleen aika isot raamit ja oon tosi iloinen, että koko työryhmä tuntui inspiroituneen siitä, mitä olen tavoittelemassa”, artisti avaa.