Revive Conference -tapahtuman ohjelma julkaistu

Revive Conference -tapahtuma järjestetään Suomessa ensimmäistä kertaa perjantaina 27.10. Helsingin Korjaamolla. Valtakunnallisen tapahtuman tavoitteena on tuoda yhteen nuoria aikuisia yli kirkkokuntarajojen ja kautta maan.

Revive Conference kokoaa nuoria aikuisia pohtimaan minuuden, yhteyden ja elämän tasapainon merkitystä.

Tapahtuman pääteemana on identiteetti, jota tarkastellaan monesta eri näkökulmasta niin puheiden, musiikin kuin paneelikeskustelujen ja workshoppienkin muodossa.

Puhujina kuullaan mm. Alpha Internationalin Dez Johnstonia Skotlannista, futuristi Perttu Pölöstä, psykologi Satu Lähteenkorvaa, pastori Johannes Saranpäätä ja Turun Katariinanseurakunnan nuorten aikuisten pastori Matti Hernesahoa. Ohjelmassa on myös paneelikeskustelu, jossa on mukana mm. Piispa Teemu Laajasalo. Artisteina tapahtumassa nähdään Immanuel, kls., Juhani Tikkanen, Jodahe, Roni Samuel, Northwind Collective sekä Verkosto Kollektiivi.

Lisäksi ständeillä ja sivulavalla on mukana noin 20 eri tahoa yli kirkkokuntarajojen. Sivulavalla on ohjelmassa muun muassa lähetysaiheinen paneelikeskustelu kutsumuksesta, pohdintaa identiteetistä parisuhteessa sekä keskustelua siitä, voiko kirkko antaa jotain nuorelle aikuiselle tässä ajassa. Lisäksi tapahtumassa on workshopeja, joissa pääsee osallistumaan ja kuulemaan asiaa mm. omasta kutsumuksesta ja lahjoistaan.

Odotan innolla päästä kertomaan siitä, kuinka olen löytänyt identiteettini Jumalassa. Matkani dj:stä pastoriksi on ollut vaiherikas monine mutkineen. Haluan kertoa tarinani kautta Jumalan uskollisuudesta ja hyvyydestä. Samalla toivon sinun löytävän uusia näköaloja siitä, miten arvokas olet!
– Dez Johnston, joka päätyi DJ:stä pastoriksi

Aikamme sekoittaa ja paineistaa nuorten aikuisten identiteettejä. Nyt jos koskaan tarvitaan tasapainoista aikuisuutta ja rohkaisua sitä etsivälle. Tässä tapahtumassa kuullaan syvähyviä ajatuksia kristityn identiteetistä sekä valinnoista ja välineistä terveeseen kasvuun. Tule rohkaistumaan!
– Psykologi Satu Lähteenkorva, joka on työskennellyt nuorten aikuisten kanssa yli kaksi vuosikymmentä

Odotan innolla tulevaa Revivea – juuri tällaista tapahtumaa on odotettu! Ollut liian pitkään liian hiljaista, niin hienoa, että on lähdetty liikkeelle. Upeaa olla mukana jameissa!
– Mikael Meklin, Immanuel

Juontajina Vaunusalin päälavalla kuullaan Lidia Bogale ja Ina Lähteenmaa, jotka ovat tuttuja Rohkaisuryyppy -podcastista. Sivulavan juontajana nähdään Uuden Verson Emma Autti.

Tapahtuman tuottaa Ohjelmatoimisto Kristalli. Osa tuotosta menee lähetystyöhön Kylväjän, Sansan, Fidan ja Suomen Lähetysseuran kautta.

 

Tutustu ohjelmaan tästä.

 

Revive Conference -tapahtuma
Helsinki, Korjaamo
pe 27.10.2023
Ovet avataan klo 15.00.
Tapahtuma klo 16.00–24.00
Korjaamolla on ravintola ja kahvila, josta voi ostaa syömisiä omatoimisesti
Tapahtuman on K18 eli nuorille aikuisille, mutta tapahtumassa ei ole alkoholimyyntiä.

Liput
Liput 49 € toimituskuluineen: Tiketti.fi
Ryhmäliput 45 € kpl laskulla (minimi 10 kpl) Ohjelmatoimisto Kristallista

Ohjelma julkaistu www.reviveconference.fi sivulla.
Huom. tarkempi aikataulu julkaistaan myöhemmin. Muutokset ja lisäykset mahdollisia.