Revive Conference -tapahtuma nuorille aikuisille 22-23.5.2022

Ennennäkemätön Revive Conference -tapahtuma kokoaa nuoret aikuiset laivalle

”24 tuntia kestävä tapahtuma, joka vie meitä kohti elämää muuttavia hetkiä”

Revive Conference on ennennäkemätön tapahtuma merellä. Se kasaa yhteen Suomen nuoret aikuiset pohjoisesta etelään, luoden uutta kulttuuria tuoden kokoon elämän täyteiset juhlat sekä inspiroivimmat artistit ja puhujat. Tapahtuman tavoitteena on antaa osallistujille toivoa ja rohkeutta elää oman näköistä elämää ja toteuttaa suurimmatkin unelmansa. Se näkyy esiintyjien ja asiantuntijoiden huikeassa kavalkaadissa.

Ensimmäinen ilta huipentuu Imboys 10v-juhlakonserttiin, jossa lavalle nousee pitkän tauon jälkeen aikoinaan ilmiöksikin muodostunut Immanuel, Suomen rap-kentän valloittanut Jodahe sekä monia yllätysvieraita. Lisäksi laivalla nähdään ainakin kls., Juhani Tikkanen, Rodrigo Campos sekä Angela Meklin.

Puhujina kuullaan futuristi, tietokirjailija ja moniosaaja Perttu Pölöstä, joka puhuu innostavan monipuolisesti tulevaisuuden haasteista ja mahdollisuuksista. Tapahtumassa mukana on myös Suomen eturivin kouluttaja ihmisyyden ja elämän tasapainon kysymyksistä tunnettu psykologi Satu Lähteenkorva.

Revive Conferenssissä pääsee osallistumaan erilaisiin workshoppeihin ja keskusteluihin. Laivalle rakennetaan erilaisia työpajoja ja toimintapisteitä.

Tapahtuman tuottaa Ohjelmatoimisto Kristalli.

Revive Conference -tapahtuma
Ikäraja 18v.
Liput myynnissä www.reviveconference.fi
Hinnat alk. 65 €/hlö.
Hinta sisältää matkan valitsemassasi hyttiluokassa sekä ohjelman.

Tuottaja:
Ohjelmatoimisto Kristalli
Johanna Vauto
+358 45 114 6919
johanna@ohjelmatoimistokristalli.fi