Revive Conference -tapahtuma laivalla perutaan toukokuulta 2023 – Korvaava tapahtuma järjestetään Helsingissä Korjaamolla 27.10.2023.

Revive Conference -tapahtuma laivalla perutaan toukokuulta 2023. Syynä laivan perumiselle on, että tapahtumaa ei päästä järjestämään halutulla tavalla, koska tapahtumaa varten varattu laiva on vuokrattu muuhun käyttöön eikä vastaavaa laivaa löytynyt tilalle. Mikäli olet ostanut lipun tapahtumaan, ole yhteydessä Ikaalisten matkatoimistoon matkat@imt.fi niin saat rahasi takaisin.

Revive Conference -tapahtuma järjestetään kuitenkin Helsingissä Korjaamolla pe 27.10.2023. Liput tulevat myyntiin Tiketissä maaliskuussa ja samalla julkaistaan esiintyjät ja ohjelma. Seuraa Revive Conferencen nettisivuja ja somekanavia. Toukokuun tapahtumaan ostettuja lippuja ei voi vaihtaa syksyn tapahtumalippuihin. Tapahtuman tuottaa Ohjelmatoimisto Kristalli.

Revive Conference -tapahtuma oli alun perin tarkoitus järjestää toukokuussa 2022, mutta koronan ja Ukrainan tilanteen takia tapahtuma päätettiin siirtää vuodella eteenpäin toukokuulle 2023.

www.reviveconference.fi