Nuorten aikuisten Revive Conference Helsingissä Korjaamolla 27.10.2023

Revive Conferencen matka on monivaiheinen ja inspiroiva. Matkaan kuuluu vahva tunne ja visio, työstöä, dialogia, pettymyksiä, innostuneisuutta,, uusia käänteitä, uudelleen vision hakua, hetken hengiittelyä, rukousta, kuuntelua, sinnikkyyttä ja tekemistä.

Tässä projektissa ehkä ollut eniten muutoksia ja mutkia, mitä koskaan missään ennen.

Kesällä 2021 eräs kristitty yrittäjä soitti, että hän on 20 vuotta sitten saanut näyn nuorille tehdystä tapahtumasta, jossa kolme päätavoitetta: yhteiskristillisyys, evankelioiva tapahtuma ja osa tuotosta lähetystyöhön. Hän oli 20 vuoden ajan antanut projektin olla ja rukoillut, koska tämän aika edetä ja kukahan lähtisi tätä viemään eteenpäin. Sitten tuli koronavuodet. Tutustuin tähän yrittäjään toisen asian tiimoilta. Ja kun tutustuimme, hän pyysi minua ja Kristallia lähteä viemään tätä projektia eteenpäin.

Kokosimme johtoryhmä ja lähdin soittamaan kymmenille eri tahoille. Mukaan lähti artisteja, yli kirkkokuntien ulottuvia erilaisia toimijoita, puhujia jne. Julkaisimme Revive Conferencen keväälle 2022. Tapahtuman piti olla ensin laivalla. Sitten tuli Ukrainan sota ja koronakin jatkui ja tapahtuma päätettiin siirtää vuodella eteenpäin eli keväälle 2023. Mutta eihän vastoinkäymiset siihen loppuneet. Laivayhtiö jos toinenkaan ei saanut tilalle toista laivaa Helsinki – Tallinna välille. Mietimme, että laitetaanko projekti jäihin. Tuli joululoma ja mietintätauko. Sen aikana tajusin, että projekti ei vaan jätä rauhaan. Alkuvuodesta 2023 esitin johtoryhmälle, että tehdään tapahtuma Helsinkiin Korjaamolle syksylle 2023. Näin päätettiin.

Lähdin soittamaan uudelle eri tahoille, ovatko mukana projektissa. Olivat! Monet olivat odottaneetkin tapahtuman etenemistä. Identiteetti pääaiheena ja monien tahojen mukana olo sekä toki kohderyhmä 18-30 vuotiaat inspiroi. Niinpä päivä lukittiin 27.10.2023 ja lähdimme julkaisemaan tapahtumaa.

Juuri nyt, tänä viikonloppuna kun kirjoitan tätä blogi-tekstiä, tajuan, että nyt olisi laivalla Revive, jos olisi. Mutta aina kaikki ei mene niin kuin ajattelee. Pitää olla avoin tilanteille ja muutoksille, kunhan muistaa ytimen ja vision ja miksi projektia tehdään.

Vielä on viisi kuukautta tapahtumaan. Olen kiitollinen kaikista yhteistyötahoista, artisteista, puhujista ja nuorista aikuisista, jotka ovat sitoutuneet tähän tapahtumaan mukaan.

Ollaan paljon mietitty, mihin tapahtuma voi kasvaa. Se inspiroi. Mutta nyt, ensin tehdään tämä ensimmäinen tapahtuma. Kierrämme kesällä standin kanssa eri kesätapahtumissa. Tule moikkaamaan ja hakemaan flyereita ja julisteita, joita haluat jakaa näitä paikkakunnallasi. Tai ota minuun yhteyttä meilitse, niin laitamme postia tulemaan.

Aurinkoisin terveisin,

Johanna