Revive Conference 2024, Yksi sydän – monta tarinaa

Revive Conference saa jatkoa. Tänä vuonna tulemme olemaan jo toista kertaa Helsingin Korjaamolla nuoria aikuisia yhdistävän tapahtuman äärellä.

Tapahtumaa on ollut suunnittelemassa yhdessä niin nuorempi kuin vanhempikin sukupolvi, ja olemme rukoilleet yhdessä tapahtuman puolesta. Nopeasti kirkastui, että tänä vuonna on tärkeää keskittyä yhteyden ja rakkauden teemoihin. Koimme yhdessä, että on tärkeä nostaa esiin nuorten aikuisten oma ääni ja olla aidosti erilaisten tarinoiden äärellä toisiamme kohdaten ja rakastaen. Tästä syntyikin teeman nimi Yksi sydän – monta tarinaa.

Tämä nimi kuvastaa jotain merkityksellistä kristittyjen yhteydestä. Me olemme luotu yhteyteen, olemaan yhtä ja heijastamaan Jumalan rakkautta. Samalla olemme jokainen ainutlaatuisia ja erilaisia omalla erityisellä tavalla. Toivomme, että tässä tapahtumassa jokainen saisi kokea yhteyttä ja tulla rohkaistuksi ja rakastetuksi.

Teeman äärellä tullaan tapahtumassa olemaan niin musiikin, puheiden, paneelikeskustelun kuin työpajojenkin muodossa. Artisteina tapahtumassa nähdään Immanuel, Beige, Juhani Tikkanen band, Northwind Collective sekä Eve & Ossi band. Puheita tullaan kuulemaan muun muassa pastori Pietu Korpelaiselta sekä perheterapeutti Elli Mekliniltä.

Meklin johtaa ohjelmassa paneelikeskustelua aiheesta: Mitä rakastaminen on? Paneelikeskustelu johdattaa kuulijat pohtimaan muun muassa rakkauden, yhteyden, aitouden ja erilaisuuden merkitystä ihmissuhteissa. Keskustelijoina paneelissa on muun muassa terapeutti Neea Perho sekä Valo-deittisovelluksen mediavastaava Kristiina Fekete. Lisäksi ohjelmassa on mahdollisuus osallistua erilaisiin työpajoihin, joissa pääsee edelleen syventymään yhteyden merkitykseen omassa elämässä.

”Kokemus rakkaudesta on ihmisen mielenterveyden tärkein perusta. Sen kokemiseen tarvitaan aina kuitenkin suhde – itseen, toisiin ihmisiin, Jumalaan. Ihminen ei voi kasvaa ihmiseksi ilman suhteita, me kasvetaan ihmisiksi ihmisten kanssa. Se on kaiken lähtökohta jo syntymästä asti ja jatkuu läpi elämän. Meidät on luotu niin hengellisesti, fyysisesti kuin psyykkisestikin elämään suhteissa.” – Perheterapeutti ja kirjailija Elli Meklin

”Odotan, että Revive Conference -tapahtumassa me voitais tulla yhteen oltiin me sit mistä taustasta tahansa. Kaikilla näyttää erilaiselta se, missä vaikuttaa tai palvelee, mut silti me ollaan kaikki yhtä sydäntä ja arvokkaita juuri sellaisina. Meidät on luotu yhteyteen, jossa saadaan kokea rauhaa ja turvaa jopa niinä hetkinä, kun ei itse voi tehdä mitään sen eteen.” – – Artisti Joel ”Beige” Peltoniemi

Juontajina Korjaamon Vaunusalin päälavalla nähdään Rohkaisuryyppy -podcastista ja sosiaalisesta mediasta tuttu Lidia Bogale sekä laulaja-lauluntekijä Jesse de Jong.

”Olemme super innoissamme tämän vuoden Revive konffasta. Viime vuodesta jäi käteen toivoa herättävät puheet, ylistys sekä ihmiskohtaamiset. Tänä vuonna teemana on yksi sydän – monta tarinaa. Meillä kaikilla on yksi sydän, jolla on tarve rakastaa ja tulla rakastetuksi. Tästä päästää kuulemaan lisää Revivessä” – Juontajat Lidia Bogale ja Jesse de Jong