Radio Dei järjestää marraskuussa 25-vuotisgaalakonsertin

Radio Dei järjestää 25-vuotisen taipaleensa kunniaksi gaalakonsertin 3. marraskuusta Helsingin Pikku-Finlandiassa. Tarkoituksena on tarjota nostalgiaa ja isoja tunteita kiitoksena mukanaolosta kaikille artisteille, lauluntekijöille ja kuuntelijoille. Ohjelmatoimisto Kristalli on mukana tekemässä gaalaa.

Tähtiloistoa gaalaan tuovat lauluyhtye Club For Five, Juha Tapio ja popkanteletar Ida Elina sekä gospelin ikisuositut Pekka Simojoki ja Jukka Leppilampi. Mukana ovat myös oopperalaulajat Vilja Riutamaa ja Petrus Schroderus sekä tanssiryhmä Xaris Finland.

Gaalassa julkistetaan myös Radio Dein juhlavuoden laulu ja video sekä palkitaan Radio Dein yleisöäänestyksen parhaat.

Radio Dein perustaja, päätoimittaja Kirsi Rostamo kommentoi:
– Olemme ikikiitollisia kaikille musiikki-ihmisille, jotka ovat tehneet meille valtaisan kattauksen hienoa hengellistä musiikkia. Se kattaa kaiken virsistä ja hymneistä nostalgiseen gospeliin ja ajan mukana kulkeneisiin virtauksiin. Haluamme tuoda näitä kultahippuja gaalakonsertin lavalle Pikku-Finlandiaan. Erityisen ylpeä olen gaalassa julkaistavasta juhlalaulusta, mutta olkoon se yllätys kaikille.

Radio Dei on koko olemassaolonsa ajan jakanut radioaalloilla hengellistä musiikkia ja toivoa antavia lauluja. 25 vuotta täyttävä kanava on ollut lukuisten artistien tuntojen tulkki ja viestinviejä.

Radio Dei 25 vuotta -gaalakonsertti
3. marraskuuta klo 18.30
Pikku-Finlandia, Helsinki

Liput:
Ennakkoon 39/49 euroa (palvelumaksuineen), Tiketti.fi
Ovelta 40/50 euroa

Lisätiedot:
Radio Dein päätoimittaja Kirsi Rostamo
puh. 040 547 1335
kirsi.rostamo@dei.fi