Nuorten aikuisten Revive Conference – tapahtuma tulee taas

Revive Conference 2024 kokoaa nuoria aikuisia yhteen pohtimaan yhteyden ja rakkauden merkitystä

Helsingin Korjaamolla 25.10.2024 järjestettävä tapahtuma yhdistää nuoria aikuisia kautta maan yli seurakuntarajojen. Jo toista kertaa järjestettävän tapahtuman keskiössä on rohkaista ja innostaa nuoria aikuisia elämään merkityksellistä elämää.

Tapahtuman pääteemana on yhteys. Teema kantaa nimeä Yksi sydän – monta tarinaa. Tämän teeman äärellä tullaan tapahtumassa olemaan niin musiikin, puheiden, paneelikeskustelun kuin työpajojenkin muodossa.

Artisteina tapahtumassa nähdään Immanuel, Beige, Juhani Tikkanen band, Northwind Collective sekä Eve & Ossi band.

Puheita tullaan kuulemaan muun muassa pastori Pietu Korpelaiselta sekä perheterapeutti Elli Mekliniltä. Meklin johtaa ohjelmassa paneelikeskustelua aiheesta: Mitä rakastaminen on? Paneelikeskustelu johdattaa kuulijat pohtimaan muun muassa rakkauden, yhteyden, aitouden ja erilaisuuden merkitystä ihmissuhteissa. Keskustelijoina paneelissa on muun muassa terapeutti Neea Perho sekä Valo-deittisovelluksen mediavastaava Kristiina Fekete.

Lisäksi ohjelmassa on mahdollisuus osallistua erilaisiin työpajoihin, joissa pääsee edelleen syventymään yhteyden merkitykseen omassa elämässä.

”Kokemus rakkaudesta on ihmisen mielenterveyden tärkein perusta. Sen kokemiseen tarvitaan aina kuitenkin suhde – itseen, toisiin ihmisiin, Jumalaan. Ihminen ei voi kasvaa ihmiseksi ilman suhteita, me kasvetaan ihmisiksi ihmisten kanssa. Se on kaiken lähtökohta jo syntymästä asti ja jatkuu läpi elämän. Meidät on luotu niin hengellisesti, fyysisesti kuin psyykkisestikin elämään suhteissa.” – Perheterapeutti ja kirjailija Elli Meklin

”Odotan, että Revive Conference -tapahtumassa me voitais tulla yhteen oltiin me sit mistä taustasta tahansa. Kaikilla näyttää erilaiselta se, missä vaikuttaa tai palvelee, mut silti me ollaan kaikki yhtä sydäntä ja arvokkaita juuri sellaisina. Meidät on luotu yhteyteen, jossa saadaan kokea rauhaa ja turvaa jopa niinä hetkinä, kun ei itse voi tehdä mitään sen eteen.” – – Artisti Joel ”Beige” Peltoniemi

Juontajina Korjaamon Vaunusalin päälavalla nähdään Rohkaisuryyppy -podcastista ja sosiaalisesta mediasta tuttu Lidia Bogale sekä laulaja-lauluntekijä Jesse de Jong.

”Olemme super innoissamme tämän vuoden Revive konffasta. Viime vuodesta jäi käteen toivoa herättävät puheet, ylistys sekä ihmiskohtaamiset. Tänä vuonna teemana on yksi sydän – monta tarinaa. Meillä kaikilla on yksi sydän, jolla on tarve rakastaa ja tulla rakastetuksi. Tästä päästää kuulemaan lisää Revivessä” – Juontajat Lidia Bogale ja Jesse de Jong

Tapahtuman tuottaa Ohjelmatoimisto Kristalli.

Revive Conference
Helsinki Korjaamo
perjantai 25.10.2024
Tapahtuma klo 16.30 – 00.00, ovet auki 15.30

Liput
tiketti.fi
Hinnat alkaen 49 €
Early Bird liput 31.5 asti 45 €

Yhteystiedot
Ohjelmatoimisto Kristalli
Ellinoora Nkwentie, viestintä
+358 44 2944192, ellinoora@ohjelmatoimistokristalli.fi