kls. päättää 20-vuotisen taipaleensa Alpha & Omega -klubikiertueeseen

Kristillisen musiikkikentän yksi menestynein rock-yhtye kls., pidemmin Kiitän Luojaani sinusta, on kiertänyt Suomea vuodesta 2004 soittaen yli 800 konserttia. Yhtyeen albumeja on myyty tuhansia ja laulut ovat striimanneet miljoonia kertoja. kls.:n musiikki on yhdistänyt nuoria ja aikuisia jo kahden vuosikymmenen ajan. Yhtyeen merkittävin muistijälki jäänee kappaleista Kuningas PalaaTeet Minusta TottaTanssi ja Aurinko Nousee.

Yhtyeen keulahahmo Perttu Läykki kommentoi:

”Olemme kiertäneet Suomea 20 vuotta intensiivisesti ja ilman taukoja. Aikansa kutakin. Nyt on tullut aika jäädä eläkkeelle ja kokeilla välillä muita juttuja. Musiikkimme jää kuitenkin elämään ja laulujamme voi kuunnella Spotifysta, YouTubesta tai levyiltä tietysti tulevaisuudessakin. Ja kuka tietää, vaikka jonain päivänä hamassa tulevaisuudessa vielä innostuisimme tekemään uuttakin musiikkia. Mutta tällä erää tämä on nyt tässä. Olo on haikea, mutta onnellinen. Haluamme kiittää uskomattomia fanejamme kuluneista vuosista tekemällä vielä yhden intiimin klubikiertueen, jonne toivottavasti kaikki pääsevät paikalle. Rokkiklubeilla bändimme on elementissään ja luvassa onkin unohtumaton rock-show! Ota siis kaikki frendit mukaan ja tulkaa moikkaamaan meitä vielä viimeisen kerran tammikuussa. Lupaamme, ettet kadu!”

Alpha & Omega klubikiertueen lämmittelijäksi saapuu Immanuel. Immanuel on kls:n pitkäaikainen keikkakumppani ja nippu hyviä ystäviä. Yhteistyönä on syntynyt myös kiertueen nimeä kantava laulu Alpha Omega.

Immanuelin Mikael Meklinin ajatuksia:
”Mahtavaa päästä kls.:n kanssa kiertää tälle bändin vikalle rundille. Arvostamme kls.:n matkaa ja on kunnia olla lämppäämässä. Tulee unohtumaton rundi!”

Yhtyeemme sanoma ja asenne ovat pysyneet samana alusta asti. kls. soittaa rehellistä rokkia, isolla asenteella, suurella sydämellä sekä kanavoiden kunnian ja kiitokset yläkertaan, jonne ne kuuluvat.
kls. soittavat Perttu Läykki (laulu), Kimmo Keskinen (kitara), Taneli Törölä (kitara), Tatu Kekkonen (basso) ja Jaakko Järvensivu (rummut).
Kiertueen tuottaa kls. yhteistyössä Ohjelmatoimisto Kristallin kanssa.

Alpha & Omega kiertue 2024
17.1.2024 Helsinki, Tavastia
18.1.2024 Seinäjoki Rytmikorjaamo
19.1.2024 Oulu, Tullisali
20.1.2024 Tampere, Pakkahuone, LOPPUUNMYYTY

Liput
Liput 28 € sisältäen palvelumaksun Tiketistä
Huom! Oulun liput Ticketmasterista
Ovet avataan klo 19.00. Immanuel klo 19.45, kls. klo 21.00
Liput ovelta 30 €, mikäli lippuja jäljellä.
Ikärajaton konsertti

Ryhmäliput: jaakko@ohjelmatoimistokristalli.fi

Lisätietoja:
www.kls.fi
www.ohjelmatoimistokristalli.fi

Lisätietoja:
Ohjelmatoimisto Kristalli
Jaakko Järvensivu
+358 46 810 4069
jaakko@ohjelmatoimistokristalli.fi