Jepa Lambert Soulful Christmas -joulukonserttikiertueelle

Jepa Lambert lähtee ensimmäistä kertaa joulukiertueelle kirkkoihin. Konsertti sisältää sielukkaita joululauluja painottaen afroamerikkalaista gospel-ohjelmistoa.

Eri TV-ohjelmista tuttu pinkkitukkainen soul-laulaja tunnetaan monipuolisesta sekä vahvasta tulkinnastaan. Suomen Adeleksikin tituleerattu laulaja esittää lämminhenkisessä konsertissaan suomen- ja englanninkielisiä joululauluja. Säestäjänä toimii pianisti Maria Ilmoniemi, jolla on myös juuret vahvasti gospel-musiikissa. Helsingissä ja Espoossa Jepan ja Marian mukana lavalla kuullaan Sounds of Mercy -gospelkuoroa.

Jepa kommentoi tulevaa:
– Multa on kyselty jo pitkän aikaa soolokeikkoja, joten nyt uskon, että tuli hyvä hetki ja mahdollisuus toteuttaa tällainen. Rakastan joulua, sen tunnelmaa ja tietysti sen ydinajatusta rakkaudesta ja hyväksymisestä, joten haluan sitä myös levittää ympärilleni. En malta odottaa, että pääsen kohtaamaan ja jakamaan iloa ihmisille joulun alla.

Jepa Lambert on aloittanut laulu-uransa jo nuorena gospelmusiikin parissa. Hänellä on pitkä ja monipuolinen kokemus solistina, taustalaulajana, vocal coachina sekä ääninäyttelijänä eri tv-ohjelmissa ja konserteissa kautta maan. Moni tunteekin Jepan TV:stä mm. Elämäni Biisi, The Voice of Finland, Tähdet Tähdet sekä Toivesäveliä -ohjelmista.

Jepa on laulanut lukuisien kansainvälisten ykkösrivin artistien kanssa, kuten gospel-legendojen Andrae Crouch ja Russ Taff sekä soul- ja hip-hop tähtien Cory Henry, Jacob Collier, Snoop Dogg ja Cee Lo Green. Kotimaassa Jepa on noussut viime aikoina lavalle mm. Mestarit Areenalla -kiertueella Kaija Koon, Ellinooran, Vesalan ja Jenni Vartiaisen kanssa. Lisäksi Lambert on kiertänyt Vesterinen Yhtyeineen -kokoonpanon jäsenenä sekä tulkinnut solistina eri orkestereiden kanssa.

Jepan oma gospelkuoro Sounds of Mercy on 25-henkinen, vuonna 2021 perustettu kuoro pääkaupunkiseudulta. Korkeatasoinen musiikin ammattilaisista sekä pitkän linjan gospel-lauluharrastajista muodostunut Sounds of Mercy on esiintynyt mm. Iltan ja Mikko & Jukka Leppilammen taustalla. Lisäksi kuoro on nähty TV-ohjelmissa kuten Putous (MTV) ja Riemulaulut (YLE). Kuoro on julkaissut omaa musiikkituotantoakin.

Soulful Christmas -kiertue
2.12. Säkylä, kirkko
3.12. Jyväskylä, Kauppakeskus Seppä, Kipinä*
5.12. Helsinki, Paavalinkirkko
11.12. Turku, Martinkirkko
12.12. Kempele, Pyhän kolminaisuuden kirkko
15.12. Hamina, Johanneksen kirkko
20.12. Tampere, Messukylän kirkko
21.12. Espoo, Tuomiokirkko
22.12. Seinäjoki, Törnävän kirkko

Liput:
Ennakkoon Tiketistä 23 € palvelumaksuineen.
* Jyväskylä 3.12. liput Lippupiste.
Ovelta 25 €

Konsertit alkavat klo 19.00.
* Jyväskylä 3.12. konsertti klo 16.00