Glow Festivalin arvot

Meille on tärkeää, että Glow Festivalin kivijalkana ovat arvot, jotka ohjaavat tapahtuman sisällön ja tuotannon valintoja. Glow Festival on yhteisötapahtuma ja siksi haluammekin avata teille lisää siitä, millaisia arvoja Glow edustaa.

Glow Festivalin arvot ovat:

·      Merkityksellisyys
·      Laadukkuus
·      Yhteisöllisyys
·      Kokemuksellisuus
·      Hengellinen musiikki
·      Innovatiivinen edelläkävijyys

Koko Glow Festival on syntynyt alun perin eri toimijoiden yhteisestä unelmasta tulla yhteen juhlimaan kotimaista gospelia – isommin kuin ikinä, yli seurakuntarajojen, yli sukupolvirajojen ja yli minkään meitä erottavan. Kaiken ytimessä on merkityksellisyys, jonka sisällöltään vahva musiikki antaa. Suomalainen gospel tavoittaa valtavan määrän ihmisiä ja luo uskoa, toivoa ja rakkautta. Tämä on merkityksellistä. Meidän unelma on, että tämä tapahtuma saisi hehkua sitä samaa upeaa musiikin ja sanoman yhdistävää voimaa.

Suomigospelin historiaa ja tarinaa kunnioittaen haluamme panostaa tekemisen laatuun antamalla kotimaiselle gospelille sille kuuluvan arvon ja tunnustuksen. Tätä ei kuitenkaan tehdä yksin, eikä tässä oltaisi ilman teitä rakkaat musiikin kuuntelijat ja gospelin ystävät. Unelmamme on, että jokainen tapahtumaan tulija saisi myös sydämessään kokea jotain sykähdyttävää ja ainutlaatuista musiikin ja kohtaamisten äärellä. Toivomme, että jokainen voisi kokea olonsa turvalliseksi ja hyväksytyksi tapahtumassa. Toivomme, että se gospelmusiikin yhdistävä voima saisi jättää jäljen kuulijoiden elämään ja vahvistaa yhteisöjä, jotka tapahtumaan osallistuvat.

Glow Festival haluaa myös innovoida ja oppia uutta. Sitoudumme kestävän kehityksen polulle suurtapahtumana, emmekä halua jäädä paikoillemme, vaan ennakkoluulottomasti rakentaa tästä joka vuotista gospelkentän kohokohtaa.

Tätä kaikkea on Glow! Me olemme koko Glow-tiimin voimin artisteja myöten tekemässä kaikkea tätä suurella palolla ja sydämen intohimolla. Kiitos siis aivan jokaiselle tämän mahdollistajalle.

Aurinkoisin terveisin,
Ellinoora Nkwentie, Glow Festivalin viestintätiimistä