Exitin 35-vuotiskiertue tavoitti lähes 3000 ihmistä

Exit-yhtye tavoitti marraskuun konserttisalikiertuellaan lähes 3000 ihmistä ympäri Suomen. Yhtye juhlisti 35-vuotista taivaltaan konsertoimalla Jyväskylässä, Oulussa, Seinäjoella, Helsingissä ja Tampereella.

 Pekka Simojoki kommentoi:
”Olen pitkän syksyn jälkeen väsynyt, mutta tavattoman onnellinen. Taas oli kiertue täynnä hienoja tunnelmia ja kohtaamisia ja jopa taivaskin tuntui olevan lähellä. Pistää hiljaiseksi, kun tajuaa, miten paljon laulut voivat ihmisille merkitä, lohduttaa ja rohkaista! Ei voi kuin olla kiitollinen, että tällaista työtä saa tehdä vielä 35 vuoden jälkeen!”

Kiertueella nähtiin myös vierailevia artisteja. Mukana olivat Eve & Ossi, Tommi Kalenius sekä Lars Edberg & Jarkko Jouppi.

Suomen Lähetysseura  tuotti kiertueen yhteistyössä Ohjelmatoimisto Kristallin kanssa. Kiertueen tuotoilla tuetaan Lähetysseuran kautta Ukrainan sodan uhreja sekä Lasten pankkia, jonka kautta edistetään lasten oikeuksia eri puolilla maailmaa.

Pekka Simojoen luotsaama Exit on julkaissut musiikkia 1980-luvulta saakka. Yhtyeen monet kappaleet ovat saavuttaneet klassikkostatuksen genressään ja jättäneet jäljen suomalaisten sydämiin.

Exit-yhtyeen jäsenet ovat Pekka Simojoki (laulu), Matti Puttonen (laulu ja koskettimet), Timo Luoto (rummut), Jari Levy (laulu ja koskettimet), Make Perttilä (laulu ja kitara), Jarkko Jouppi (kitara) ja Timo Jouppi (basso).