Even & Ossin – Mitä oikeasti tarvitsen livestream-konsertti 18.4. klo 19.00

Mitä oikeasti tarvitsen livestream-konsertti vie matkalle laulujen taakse
Eve & Ossi on duo, joka tunnetaan harvinaisen kauniisti yhteen soivista äänistään sekä raikkaista, puhuttelevista ja elämänmakuisista lauluistaan. Eteläpohjalaislähtöisen ja sittemmin juurilleen palanneen pariskunnan tiet kohtasivat vuonna 2012. Ajatukset musiikista ja elämästä löysivät toisensa pian samalta aallonpituudelta, ja siitä eteenpäin on matkaa taitettu yhdessä.

Duon livestream-konsertti vie katsojat matkalle laulujen taakse, jolloin päästään tarinoiden myötä kuulemaan miten pariskunnan yhteinen musisointi on lähtenyt liikkeelle ja miten laulut ovat syntyneet.

Eve & Ossi kommentoivat tulevaa konserttia:

”Aika usein meiltä kysytään, mistä ja miten meidän laulut syntyvät, ja tuohon kysymykseen on mukava vastata, koska aihe on niin lähellä sydäntä. Niinpä tuumittiin, että tämä konserttihan voisi olla hyvä tilaisuus avata joitakin ajatuksia, tunteita ja tilanteita, jotka ovat vuosien varrella antaneet alkusysäyksiä biiseille, sekä valottaa hieman myös kappaleiden kirjoitusprosessia.”

Konsertin juontaa Laura Siltala, joka tunnetaan Ilta Lauran kanssa talk show:sta syvällisenä ja innostavana juontajana. Ihmisten kohtaamista hän on jatkanut toimittajana sekä työyhteisövalmentajana.

Lauran mietteitä yhteistyöstä:

”Aivan mahtavaa päästä juontamaan tämä konsertti. Ihmiset ovat intohimoni ja tarinat parasta mitä tiedän. Even ja Ossin laulut sisältävät monia syvällisiä ja jokaisen elämää koskettavia teemoja. Tulee olemaan niin mielenkiintoista haastatella heitä laulujen taustoista. Sellainen olo, että päästään raottamaan aarrearkkua, joka on täynnä helmiä ja timantteja!”

Eve & Ossi julkaisi ensimmäisen levynsä, pienieleisistä virsisovituksista koostuvan Virren sävelillä -albumin, kesällä 2015. Sen jälkeen pari on keskittynyt oman musiikin tekemiseen. Marraskuussa 2016 valmistui Toisen silmin -niminen kakkosalbumi ja lokakuussa 2018 kolmas pitkäsoitto, Yksi niistä. Tuoreimmat singlejulkaisut ovat ilmestyneet keväällä 2021.

Mitä oikeasti tarvitsen livestream -konsertti
su 18.4. klo 19.00
Liput www.tiketti.fi
Hinnat alk. 12 €