DeiFestival 2022 – Gospel-kesän helmi

DeiFestival 2022 – Gospel-kesän helmi
Pääesiintyjänä Samuel Ljungblahd, kotimainen kärki mukana

Paluun festivaalikartalle tekevä DeiFestival kokoaa kesän komeimman artistikattauksen Seinäjoen Ideaparkiin 18. kesäkuuta 2022.  DeiFestivalin pääesiintyjänä  on ruotsalainen gospel-soul-tähti Samuel Ljungblahd. Eurooppalaisten gospelartistien kirkkaimpiin tähtiin kuuluva Ljungblahd tulee Seinäjoelle oman bändinsä kanssa. Hän esiintyy festavaalilla myös yhdessä PopUp Gospel -kuoron kanssa.

Yhden päivän mittaisen tapahtuman kotimainen kattaus on komea. Mukana ovat mm. Maksetut Viulut, Exit, Palo, Kristiina Brask ja Jippu.  Musiikki soi aamusta iltaan kahdelta lavalta. DeiFestivalin päälava on ulkona Ideaparkin Huviparkissa. Musiikki soi läpi päivän myös Ideaparkin sisälavalla, jonka ohjelma on kaikille ilmainen.

Kuusi kertaa aikaisemmin järjestetty DeiFestival palaa kahdeksan vuoden tauon jälkeen kalenteriin juhlistamaan Radio Dein 25-vuotisjuhlia.

– Radio Dein juhlavuotta haluttiin juhlia tärkeiden yhteistyökumppanien, artistien kanssa ja koronan jälkeen antaa Dein kuuntelijoille mahdollisuus nauttia jälleen livenä upeista esityksistä. Gospel-musiikki on Radio Dein menestyksen perusta, sanoo Radio Dein johtaja Kirsi Rostamo.

DeiFestivalin lavalle nousee joukko kanavan soitetuimpia artisteja.

– Musiikin merkitystä ihmisen hyvinvoinnissa ei voi vähätellä. Olemme sanoin ja sävelin välittäneet toivoa kanavallamme ja haluamme tehdä sen myös konsertin välityksellä. Olemme koonneet lavalle tämän päivän suosikkikattauksen. Nämä artistit ovat nousseet kuuntelijoiden suosikkien joukkoon. Olkoon tämä myös kiitos kaikille artisteille heidän tekemästään työstä näinä vaikeina aikoina, sanoo Radio Dein aamujuontaja, DeiFestivalin promoottori Mikael Juntunen.

DeiFestivalin kaikki esiintyjät: Samuel Ljungblahd, Exit, Jippu, Maksetut Viulut, Palo, Eve & Ossi, Kristina Brask, KLS., Mikko Vaismaa, PopUp Gospel -kuoro, Lars & JJ, Masa Puttonen & Brothers, Juhani Tikkanen, Mika Karola ja Timpurin Roudarit.

Tapahtuman tuottaa Radio Dei yhteistyössä Ohjelmatoimisto Kristallin kanssa.

Liput ennakkoon: alk. 25€
www.tiketti.fi

Liput ovelta: 25€