DeiFestival 2022 – Gospel-kesän helmi

DeiFestival 2022 – Gospel-kesän helmi
Pääesiintyjänä Samuel Ljungblahd, kotimainen kärki mukana

Paluun festivaalikartalle tekevä DeiFestival kokoaa kesän komeimman artistikattauksen Seinäjoen Ideaparkiin 18. kesäkuuta 2022.  DeiFestivalin pääesiintyjänä  on ruotsalainen gospel-soul-tähti Samuel Ljungblahd. Eurooppalaisten gospelartistien kirkkaimpiin tähtiin kuuluva Ljungblahd tulee Seinäjoelle oman bändinsä kanssa. Hän esiintyy festavaalilla myös yhdessä PopUp Gospel -kuoron kanssa.

Yhden päivän mittaisen tapahtuman kotimainen kattaus on komea. Mukana ovat mm. Maksetut Viulut, Exit, Palo, Kristiina Brask ja Jippu.  Musiikki soi aamusta iltaan kahdelta lavalta. DeiFestivalin päälava on ulkona Ideaparkin Huviparkissa. Musiikki soi läpi päivän myös Ideaparkin sisälavalla, jonka ohjelma on kaikille ilmainen.

Kuusi kertaa aikaisemmin järjestetty DeiFestival palaa kahdeksan vuoden tauon jälkeen kalenteriin juhlistamaan Radio Dein 25-vuotisjuhlia.

– Radio Dein juhlavuotta haluttiin juhlia tärkeiden yhteistyökumppanien, artistien kanssa ja koronan jälkeen antaa Dein kuuntelijoille mahdollisuus nauttia jälleen livenä upeista esityksistä. Gospel-musiikki on Radio Dein menestyksen perusta, sanoo Radio Dein johtaja Kirsi Rostamo.

DeiFestivalin lavalle nousee joukko kanavan soitetuimpia artisteja.

– Musiikin merkitystä ihmisen hyvinvoinnissa ei voi vähätellä. Olemme sanoin ja sävelin välittäneet toivoa kanavallamme ja haluamme tehdä sen myös konsertin välityksellä. Olemme koonneet lavalle tämän päivän suosikkikattauksen. Nämä artistit ovat nousseet kuuntelijoiden suosikkien joukkoon. Olkoon tämä myös kiitos kaikille artisteille heidän tekemästään työstä näinä vaikeina aikoina, sanoo Radio Dein aamujuontaja, DeiFestivalin promoottori Mikael Juntunen.

DeiFestivalin kaikki esiintyjät: Samuel Ljungblahd, Exit, Jippu, Maksetut Viulut, Palo, Eve & Ossi, Kristina Brask, KLS., Mikko Vaismaa, PopUp Gospel -kuoro, Lars & JJ, Masa Puttonen & Brothers, Juhani Tikkanen, Mika Karola ja Timpurin Roudarit.

Tapahtuman tuottaa Radio Dei yhteistyössä Ohjelmatoimisto Kristallin kanssa.

Sisälava Keskusareena
Klo 11.00 Timpurin roudarit, Eve & Ossi
Klo 12.00 Kristiina Brask
Klo 14.00 Maksetut viulut
Klo 16.00 Palo
Klo 18.00 kls.
Klo 20.00 Jippu

Ulkolava Huvipark
Klo 13.00 Lars Edberg & JJ
Klo 15.00 Pop up Gospel -kuoro Feat. Samuel Ljungblahd
Klo 17.00 Masa Puttonen & The Brothers
Klo 18.45 Mikko Vaismaa (stand up)
Klo 19.00 Exit
Klo 21.00 Samuel Ljungblahd

Ulkolava 2 Huvipark
12.45 Juhani Tikkanen
14.45 Mikko Vaismaa & Mika Karola/ Miesten piiri
16.45 Eve & Ossi
18.45 Juhani Tikkanen
20.45 Mika Karola / Miesten piiri

Huom! Sisälavalla olevat keikat ovat kaikille ilmaisia. Ulkolavat sijaitsevat maksullisella Huviparkin alueella, jonne käy ennakkoon ostettu Tiketin lippu, joka vaihdetaan Huviparkin portilla rannekkeeseen. Voit myös ostaa portilta liput eli rannekkeen päivän aikana klo 10-21.30 välillä.

Liput ennakkoon: alk. 25€
www.tiketti.fi

Liput Huviparkin portilta: 25€