Mika Nuorva

Mika Nuorva julkaisi uuden albumin vuonna 2021.

Mika Nuorva

on kulkenut seurakuntien tilaisuuksissa keikkailemassa yli 30 vuotta, vaan ei ole vieläkään saanut tarpeekseen. Kirkkokonserttien lisäksi Nuorvan koskettavat ja kauniit, mutta myös vauhdikkaat ja hauskat kappaleet sopivat hyvin esimerkiksi seurakuntailtoihin, nuorille aikuisille ja opiskelijoille, diakoniatyöhön esim. miesten iltoihin, parisuhde- ja perhetapahtumiin tai kirkko goes kapakka -tyyppisiin iltoihin. Ohjelmistossa on tarpeen mukaan gospelralleja vuosien varrelta, soololevyjen rakkauslauluja ja virsiäkin. 

Trubaduurikeikkojen lisäksi Nuorva keikkailee duona, triona ja koko kuusihenkisen Aurinkokunta -bändinsä kanssa. 

Trio-kokoonpanossa mukana ovat Anna Voutilainen (saksofonit) ja Esko Turpeinen (baritonisähkökitara).

Triolta on tarjolla teemallinen Rautalankavirsiä ja rakkauslauluja -niminen kokonaisuus, jossa sovitukset svengaavat riemastuttavalla meiningilä ja vuorovaikutus yleisön kanssa on välitöntä.

Kesällä 2021 julkaistiin Nuorvan neljäs, Tähtiportti-niminen soololevy. Sillä kosketellaan ihmissuhdeasioiden lisäksi planeetan ja universuminkin kokoisia teemoja, kuten pakolaisuutta, luonnonsuojelua ja ihmisen usein varsin monimutkaistakin jumalasuhdetta.

 

Keikkamyynti:
Johanna Vauto
johanna@ohjelmatoimistokristalli.fi
+358 45 114 6919

Mika Nuorva - Vierivät vuodet:

Olkoon nuoruus vain haihtuva, illaksi vaihtuva, päivä kun kasvoiltasi sädehtiä saa. Kultaa aurinko kaihosi, lainehtii laihosi. Vierivät vuodet kun vain sua kaunistaa.

KEIKKAKALENTERI

Tilaa Mika Nuorva keikalle!

Tilaa Mika Nuorva keikalle!