Make Perttilä

Make Perttilä

Monipuolinen laulaja-lauluntekijä Make Perttilä on kiertänyt Suomea lukuisten artistien ja bändien kanssa jo vuodesta 1994 lähtien.

Perttilä julkaisi ensimmäisen soololevynsä Huomenta ilo vuonna 2000 (Rainmaker SLS). Vuonna 2005 Perttilä liittyi Exit-yhtyeeseen ja hänen ensimmäisellä Exitin kanssa tehdyllä levyllä Cecilia on mm. laulu Uutta sarastaa. Perttilän uusin sooloalbumi Rakkaus olis talossa on julkaistu vuonna 2017 (Wideline/Perttilä).

Perttilän musiikki on akustishenkistä ja oivaltaviin teksteihin perustuvaa. Perttilän soittokavereina kuullaan Suomen eturivin muusikoita, mm. Ville Nurmi, Heikki Pohto ja Joonas Kasurinen.

Taiteellisena tuottajana ja sovittajana Perttilä on palkittu kahdella kultalevyllä (Pekka Simojoen Ylistys – ja Nordic Praise levyt). Perttilän lauluja on julkaistu useissa eri laulukirjoissa ja hän vastaa Yle TV2:n Nojatuolikirkon musiikeista.

Keikkamyynti:
Johanna Vauto
johanna@ohjelmatoimistokristalli.fi
+358 45 114 6919

Make Perttilän julkaisee uutta musikkia:

”Vielä huhtikuussa julkaisen synnyinmaani Etiopian nimeä kantavan musiikkivideon vanhasta laulusta, josta ollaan tehty uusi versio yhdessä etiopialaisten kanssa”. 

KEIKKAKALENTERI

Tilaa Make Perttilä keikalle!

 

Tilaa Make Perttilä keikalle!